Gå til innholdet

  Hva er nytt?

  torsdag 7. september 2023

  Valis tøffeste

  Vali stiller igjen til start når Oslos tøffeste skal kåres den 9.september. 

  Les mer

  torsdag 31. august 2023

  Ortopedisk avdeling Aker har åpnet i nytt legevaktsbygg

  Den 29. august åpnet dørene til Ortopedisk avdeling Aker i det nye legevaktsbygget i Trondheimsveien på Aker. Vali har spilt en sentral rolle i byggeprosjektet Oslo Storbylegevakt, med både prosjektleder for IKT, prosjektleder for etablering av mobil arbeidsflate og prosjektleder for sporing og lokalisering for Oslo universitetssykehus HF (OUS).
   

  Les mer

  Kjersti lager utekjøkken

  tirsdag 4. juli 2023

  Tømreren som endte opp som daglig leder i et it-konsulentfirma

  "Jeg kan skylde på en lang rekke tilfeldigheter" sier Kjersti Sletteng, Bodøværingen som de siste 3,5 årene har vært daglig leder i Vali. "Jeg har alltid vært glad i å jobbe og har stor arbeidslyst. Gjerne fysisk. Både tømrer og sykepleier er fysisk tungt arbeid". 

  Les mer

  torsdag 29. juni 2023

  Smarte sykehus

  "Det er mange virksomhetsområder som vil få nytte av infrastrukturen vi nå får på plass", sier forfatterne av artikkelen som ligger på OUS sine hjemmesider. Blant forfatterne er Valis Ida Eriksen. Hun er prosjektleder for prosjektet Datafangst, sporing og lokalisering, som nå er i gang med piloteringen av RFID - sporingsteknologi - som skal spore medisinsk teknisk utstyr (MTU) på Radiumhospitalet. 

  Les mer

  Bilde av Kjetil

  mandag 24. april 2023

  Kjetil - siste skuddet på Vali-stammen!

  Kjetil er prosjektleder og seniorkonsulent med bakgrunn fra sentrale roller i prosjekter og i linje. Han har hatt flere oppdrag i offentlig sektor med prosjekt- og prosessledelse på tvers av organisasjoner og avdelinger. 

  Les mer

  Bilde av Espen

  mandag 13. mars 2023

  Ehin intervjuet Espen

  Espen Stranger Seland begynte i Vali den 1. mars.

  EHiN har i den anledning intervjuet ham for å få innsikt i hans nye rolle og fokus på e-helsefeltet fremover.

   

  Les mer

  Bilde av Ida og Peder

  torsdag 9. februar 2023

  Vellykket meet-up i Forskningsparken

  Sporing av varer har lenge gjort varebransjen mer effektiv. Nå kommer teknologien for fullt til sykehusene.

  Vali arrangerte meet-up i Forskningsparken den 25.1. sammen med OUS, Health2B og GS1 Norway om sporing og lokalisering i sykehus. Nederst i artikkelen finner du link til foredragene fra meet-up.

  Les mer

  Bilde av Lilia og Sondre

  torsdag 2. februar 2023

  Willkommen, Lilia und Sondre

  Lilia og Sondre hadde sitt første møte med hele Vali-gjengen på vår årlige julebordstur. I 2022 gikk julebordsturen til Hamburg. Etter å ha blitt valifiserte, og ikke altfor vettskremte, startet begge to den 1. februar.

  Les mer

  Bilde av Mensur

  mandag 16. januar 2023

  Valis Duracell-kanin feirer 10 år

  «Gjennom 10 års ansettelse har jeg hatt gleden av å se Vali tilpasse seg endringene i bransjen, samt se mine kolleger og meg selv utvikle oss - både individuelt og som selskap», sier Mensur Sakiri, som den siste måneden har feiret 50-års jubileum og 10 års ansettelse i Vali. 

  Les mer

  Bilde av Kristoffer

  onsdag 11. januar 2023

  Mennesker er mennesker

  Kristoffer, som startet i Vali da kalenderen bikket 2023, jobbet med forbedring av helsedataanalyse i det mosambikiske helsevesenet under studeitiden og følte at det hele gikk litt tregt. Han sier han levde i den illusjon at det antakelig var annerledes hjemme. «Men, mennesker er mennesker», sier Kristoffer, som siden studietiden i Mosambik har vært interessert i hvordan samspillet mellom mennesker og IT utfolder seg i et helsevesen i utvikling der digitalisering gir nye muligheter. 

  Les mer

  Vali AS


  Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

  Grensen 13
  0159 Oslo

  Telefon: 22 42 51 00
  E-post: post@vali.no

  Personvernerklæring