Gå til innholdet

  Hva er nytt?

  onsdag 12. juni 2024

  Møt Vali på HealthTech Festival

  Vi må tenke nytt om hvordan vi organiserer og leverer tjenester, samt hvordan vi utnytter riktig teknologi for å forbedre helsetjenesten

  Les mer

  Stein Arne

  tirsdag 7. mai 2024

  Sykepleier med unik innsikt i IT-systemer

  Stein Arne har startet som konsulent/rådgiver i Vali, likevel bruker han noen kvelder på postoperativ avdeling på Ullevål sykehus. "Det å ta noen vakter som sykepleier gir meg en kontinuerlig faglig oppdatering, og det er svært lærerikt å benytte de kliniske systemene jeg tidligere hadde ansvaret for å forvalte".

  Les mer

  tirsdag 7. mai 2024

  Fysioterapeut med hjerte for helseteknologi

  Med bakgrunn som fysioterapeut har Kathrine jobbet tett på mennesker i alle livets faser. Hun har alltid vært engasjert i å forbedre livskvaliteten til andre, og har høy kompetanse i en rolle hvor blant annet utredning, kommunikasjon og samarbeid står sentralt. Hennes faglige ekspertise er ytterligere forbedret med en cand.merc. i helseinnovasjon fra Copenhagen Business School. 

  «Masterprogrammet ga meg en dypere innsikt i digitale trender innen helse og jeg ser hvordan innovasjon er nødvendig for å imøtekomme utfordringene helsevesenet står ovenfor».

  Les mer

  Bilde av Cathrine

  fredag 5. april 2024

  Cathrine har kommet til rette

  Du vet den følelsen når et familiemedlem har vært på en lang reise, og endelig har funnet veien hjem; alle gleder seg over å ha det tilbake. For oss er ikke Cathrine bare en kollega, hun er allerede en del av vår familie, og vi gleder oss til å skape nye minner sammen.

  Les mer

  Sykkeltur i Toscana

  fredag 22. mars 2024

  Integritet, Dele og Utfordre – Heidi lever verdiene hver dag!

  Energi og fremdrift er det man først legger merke til med Heidi. Legger man på et brennende engasjement og faglig dyktighet, har vi Valis markeds- og rekrutteringsansvarlig!
   
  - Jeg sykler til jobben nesten hver dag – hele året, det begynte jeg med under pandemien, og siden har jeg blitt litt hekta. For meg er dette en fantastisk måte å starte dagen på, samtidig som det gir masse energi!
  Les mer

  tirsdag 5. mars 2024

  Spennende samarbeid på Island

  Vi er stolte av å kunne fortelle om vårt nye samarbeid med Nyr Landspitali (Nytt rikssykehus i Reykjavik), der Vali bidrar med vår ekspertise innen informasjonsteknologi fra den norske helsesektoren for å forme det kommende sykehuset på Island.

   

  Les mer

  Samsung

  fredag 23. februar 2024

  Samsung Medical Center - et fyrtårn for innovasjon innen helseteknologi!

  I forbindelse med sitt oppdrag som teknisk prosjektleder for etablering av mobil arbeidsflate på Oslo Universitetssykehus HF, fikk Cecilie Edseth muligheten til å besøke et av verdens mest moderne smartsykehus.

  Les mer

  Karin

  mandag 19. februar 2024

  Fra TV-aksjon til helseprosjekt

  På midten av 90-tallet var Karin prosjektsekretær i NRKs TV-aksjon - det ga mersmak. Siden den gang har hun bevisst valgt å jobbe i prosjekter. Noe tilfeldig havnet hun i IT-bransjen, som igjen ledet henne til IT-flytteprosjektet av Rikshospitalet fra sentrum til Gaustad. Dette var hennes første oppdrag i prosjekt med IT og helse.

  Les mer

   workshop med NHN, Append og Vali

  torsdag 15. februar 2024

  Nyskapende teknologi for sårbare brukergrupper

  I en tidsalder preget av teknologiske fremskritt og økende digitalisering, tar Helsedirektoratet et innovasjonshopp med sitt prosjekt - Enklere Tilgang til Informasjon (ETI). ETI det første initiativet i porteføljen til Livshendelsen Alvorlig sykt barn. Prosjektet skal gi tilgang til nødvendig informasjon til familier som møter den utfordrende realiteten av å ha et barn med alvorlig sykdom og sammensatte behov.

  Les mer

  tirsdag 6. februar 2024

  VALI @ ARAB HEALTH 2024

  Forrige uke var to av våre konsulenter i Dubai og deltok på den årlige Arab Health-konferansen. Dette er Valis første tilstedeværelse på konferansen, og markerer vår økte satsning innen kompetanseområdet medisinsk teknologisk utstyr (MTU).

  Det å dra på en slik konferanse er en perfekt anledning til å:
  •             Oppfriske kunnskapen vår
  •             Finne ut av hva som er nytt i markedet
  •             Se trender som vil bli sentrale de kommende årene
  •             Bygge relasjoner og få kjennskap til innovative aktører

  Les mer

  Vali AS


  Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

  Grensen 13
  0159 Oslo

  Telefon: 22 42 51 00
  E-post: post@vali.no

  Personvernerklæring