Gå til innholdet

Vali er et godt sted å jobbe

- et veldig godt sted å jobbe!

Vali har et arbeidsmiIjø basert på tillit. Vi tror vi på det enkle, smidige og ukompliserte og tilrettelegger for selvstendighet. Vi er et selskap som ønsker å være en ansvarlig del av samfunnet og vi ønsker å skape en forskjell. Vi har et arbeidsmiljø hvor våre medarbeidere føler seg godt ivaretatt og hjemme i Vali-familien. Vi er alle del av teamet og summen av våre bidrag skal gi fremdrift, forbedringer og suksess – for kunder og ansatte.

Hva gjør vi for å realisere det vi tror på?

Vi er opptatt av korte beslutningsveier, og vi er ikke større enn at hver konsulent kan være med å påvirke utviklingen av selskapet.

Vi jobber kontinuerlig med å skaffe kunder, samarbeidspartnere og avtaler som gir oss muligheter til å delta i oppdrag som gjør en forskjell i samfunnsutviklingen.

Hver konsulent skal kunne utvikle sin karriere i Vali: Vi verdsetter sertifiseringer, kurs, seminarer og internt fagmiljø som øker konsulentens og selskapets markedsverdi.

Hva gjør vi for å nå våre mål?

Vårt mål er å vokse, ikke mye og overilt, men sikkert og godt. Vi ønsker å holde på det personlige og unike, slik at hver og en av oss syntes og lager bølger.

Et av Norges beste arbeidssted

For tredje året på rad har vi kommet topp 4 i vår størrelse (20-49 ansatte) av Great Place To Work. Det er en stor ære og vi er veldig stolte.

 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no