Gå til innholdet

Vali er et godt sted å jobbe

- et veldig godt sted å jobbe!

Vali har et arbeidsmiIjø basert på tillit. Vi tror vi på det enkle, smidige og ukompliserte og tilrettelegger for selvstendighet. Vi er et selskap som ønsker å være en ansvarlig del av samfunnet og vi ønsker å skape en forskjell. Vi har et arbeidsmiljø hvor våre medarbeidere føler seg godt ivaretatt og hjemme i Vali-familien. Vi er alle del av teamet og summen av våre bidrag skal gi fremdrift, forbedringer og suksess – for kunder og ansatte.

Hva gjør vi for å realisere det vi tror på?

Vi er opptatt av korte beslutningsveier, og vi er ikke større enn at hver konsulent kan være med å påvirke utviklingen av selskapet. Vi jobber kontinuerlig med å skaffe kunder, samarbeidspartnere og avtaler som gir oss muligheter til å delta i oppdrag som gjør en forskjell i samfunnsutviklingen.

Individuelle karriereplaner

Hver konsulent skal kunne utvikle sin kompetanse og forbedre sine konsulent-skills i Vali. Derfor har alle en individuell karriereplan. Vi verdsetter sertifiseringer, kurs, seminarer og internt fagmiljø som øker konsulentens og selskapets markedsverdi.

Hva gjør vi for å nå våre mål?

Vårt mål er å vokse, ikke mye og overilt, men sikkert og godt. Vi ønsker å holde på det personlige og unike, slik at hver og en av oss syntes og lager bølger. For å skape et godt arbeidsmiljø har vi i tillegg til tydelige karriereutviklingsplaner, også fokus på å ha et gøy sammen. Vi reiser på utlandsturer hvert år, har vår egen 7-kamp, deltar i løp og tilbringer tid sammen på ski eller i kajakk, går på teater og spiser gode middager sammen. For å nevne noe. 

Vali-On-Tour-2020

I 2018 startet vi en organisasjons-utviklingsreise sammen med Keiron (spesialister innen lederutvikling og organisasjonsendring). Gjennom 4 heldagssamlinger i Oslo, ender vi opp i Firenze i 2020, hvor målet er at vi som selskap har vokst tettere sammen, tatt tak i de områdene vi ser vi kan bli bedre, samt utfordret oss selv som enkeltindivider og som selskap. Vi har 4 ord som hjelper oss å holde en rød tråd gjennom disse 2,5 årene: Stolthet, Innovasjon, Team og Ansvar.

Et av Norges beste arbeidssted

For tredje året på rad har vi kommet topp 4 i vår størrelse (20-49 ansatte) i Great Place To Work. Det er en stor ære og vi er veldig stolte.

 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring