Gå til innholdet
Vali i Italia

Vali er et godt sted å jobbe

- et veldig godt sted å jobbe!

Vali har et arbeidsmiIjø basert på tillit. Vi tror vi på det enkle, smidige og ukompliserte og tilrettelegger for selvstendighet. Vi er et selskap som ønsker å være en ansvarlig del av samfunnet og vi ønsker å skape en forskjell. Vi har et arbeidsmiljø hvor våre medarbeidere føler seg godt ivaretatt og hjemme i Vali-familien. Vi er alle del av teamet og summen av våre bidrag skal gi fremdrift, forbedringer og suksess – for kunder og ansatte.

Hva gjør vi for å realisere det vi tror på?

Vi er opptatt av korte beslutningsveier, og vi er ikke større enn at hver konsulent kan være med å påvirke utviklingen av selskapet. Vi jobber kontinuerlig med å skaffe kunder, samarbeidspartnere og avtaler som gir oss muligheter til å delta i oppdrag som gjør en forskjell i samfunnsutviklingen.

Individuelle karriereplaner

Hver konsulent skal kunne utvikle sin kompetanse og forbedre sine konsulent-skills i Vali. Derfor har alle en individuell karriereplan. Vi verdsetter sertifiseringer, kurs, seminarer og internt fagmiljø som øker konsulentens og selskapets markedsverdi.

Hva gjør vi for å nå våre mål?

Vårt mål er å vokse, ikke mye og overilt, men sikkert og godt. Vi ønsker å holde på det personlige og unike, slik at hver og en av oss kan skinne. For å skape et godt arbeidsmiljø har vi i tillegg til tydelige karriereutviklingsplaner, også fokus på å ha et gøy sammen. Vi reiser på utlandsturer hvert år, har vår egen Vali-kamp, deltar i løp og tilbringer tid sammen på ski eller i kajakk, går på teater og spiser gode middager sammen. For å nevne noe. 

Vali-On-Tour-2020 2022

I 2018 startet vi en organisasjons-utviklingsreise som skulle ende opp i Firenze i 2020. Vi vet alle hvorfor dette ikke kunne gjennomføres som planlagt.

Men vi ga oss ikke - våren 2022 reiste vi endelig til Toscana/Firenze. Målet var at vi som selskap skulle vokse enda tettere sammen, og fortsette vår kulturbygging og ikke minst bli utfordret som enkeltindivider og som selskap.  Stolthet, Innovasjon, Team og Ansvar har vært stikkordene i vår utvikling.

Har du lyst til å være med på vår neste tur, og ikke minst være med å sette Vali på kartet med din kompetanse? Sjekk ut våre karrieresider!

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring