Gå til innholdet

Det startet i 2007

Vali AS ble etablert i 2007 med mål om å skape et teknologiselskap med høy kompetanse på teknisk prosjektledelse og arkitektur. Vi har siden oppstart vokst organisk, og gjennomgående hatt god omsetning. Våre ambisjoner er å fortsette å vokse jevnt, ha fokus på kompetansebygging, spennende prosjekt og opprettholde vårt hyggelige miljø.

Kompetanseutviklingen har bidratt til at de dyktige fagpersoner ønsker å være i selskapet, og en stabilitet og forutsigbarhet for våre kunder. Vali leverer et bredt spekter av IT-tjenester innenfor rådgiving, prosjektledelse og arkitektur. Tjenestene spenner fra teknologikompetanse på infrastruktur og løsninger til standardisering, samhandling og sikkerhet, og inngående kunnskap på informasjon, prosesser og virksomhet. Selskapets ansatte har kapasitet til å bidra i alle prosjektets faser med blant annet strategi og ledelse, planlegging, gjennomføring og gevinstrealisering.

Selskapets viktigste kunder i dag er offentlige kunder som Oslo Universitetssykehus, Sykehuspartner, Sykehusbygg, Helse Sør-Øst, Diakonhjemmet, Helsedirektoratet og Direktoratet for eHelse.

2023:

Vi har i dag rundet 20 ansatte og holder til i koselige lokaler midt i sentrum av Oslo, Grensen 13. Vi ønsker å ansette flere dyktige mennesker. Er du nysgjerrig på om du kan passe inn i Vali-familien? Sjekk ut våre karrieresider. Du kan også følge oss på Facebook ved å like siden vår: Facebook/Vali.

Vårt mål: Forbli en av Norges beste arbeidsplasser!

 

Her er alt teksten

Jarle Boland og Terje Halvorsen grunnla Vali i 2007

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring