Gå til innholdet

Vali fylte 10 år i 2017

Det startet i 2007:

Vali AS ble etablert i 2007 som følge av et ønske om å etablere et fagmiljø med fokus på elektronisk samhandling og integrasjon. Selskapets forretningsidé er at vi sammen med kunden skal skape forretningsmessig gevinst ved integrasjon gjennom strategiarbeid, integrasjonsarkitektur, teknisk systemintegrasjon og gjennomføring ved hjelp av standardisert teknologi.

Vali AS er et anerkjent selskap med høy kompetanse og positiv energi. Selskapet er en betrodd IT-partner for store offentlige etater og virksomheter, og vi utvikler oss gjennom inspirerende samarbeid med våre kunder og partnere. Utfordrende prosjekter der integrasjon og e-Helse er i fokus, er noe av det vi gjør best.

Vali AS jobber spesielt med virksomhets- og tjenesteorientert arkitektur, konvertering og implementering. Selskapet har mange erfarne konsulenter som jobber med strategi, rådgivning samt program- og prosjektledelse.

Kunder vi har glede av å jobbe med er blant annet Helse Sør-Øst, Sykehuspartner, Nye Sykehuset i Østfold, Oslo Universitetssykehus HF, Helse Nord og Helse Vest.

Vali ble utnevnt som Gasellebedrift i 2015, og har vokst jevnt og trutt siden starten, samtidig som selskapet er lønnsomt.

2015:

Med virkning fra september 2015 ble det gjennomført fusjon av Vali AS, org.nr.91 933 123 (overdragende selskap) og Vali AS, org.nr.914 754 682 som nå er dagens Vali AS (overtakende selskap).

Fusjonen ble gjennomført i forbindelse med en planlagt reorganisering av eierforhold, ved at Vali AS nå er et heleid selskap av Vali Group AS, org.nr.912 165 426 (morselskap). Vali Group AS eies av de tidligere personlige eiere av Vali AS. Eierforholdene er således uendret, men er nå etablert indirekte via et holdingselskap (Vali Group AS). Omorganiseringen har funnet sted gjennom en trekantfusjon.

Fusjonen ble gjennomført med skattemessig og regnskapsmessig kontinuitet, hvor samtlige tidligere Vali AS' eiendeler, rettigheter og forpliktelser (herunder ansatte) ble overdratt til det nye selskapet (nye Vali AS). Regnskapsmessig gjennomføres fusjonen med virkning fra 1. januar 2015.

2018:

Vi er i dag 20 ansatte og holder til i koselige lokaler midt i sentrum av Oslo, Grensen 13. Vi ønsker å ansatte flere dyktige mennesker. Om du er nysgjerrig på om du kan passe inn i Vali-familien og å bli med på denne spennende reisen sammen med oss kan du sjekke ut stilling ledig siden vår: vali.no/jobb-hos-oss. Du kan også følge oss på Facebook ved å like siden vår: Facebook/Vali

Vårt mål: Great Place to Work - ti på topp - hvert år!

 

Her er alt teksten

Jarle Boland og Terje Halvorsen grunnla Vali i 2007

Vali AS


Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no