Gå til innholdet

Rådgivning

Vali leverer rådgivningstjenester til offentlige og private virksomheter, og jobber målrettet for å øke verdien på kundens investeringer og hjelper til med å velge smarte løsninger basert på strategi og behov.

Prosjektledelse

Vali tilbyr erfarne og dyktige prosjektledere som hjelper kunden å lykkes i komplekse prosjekter og jobber kontinuerlig med å minimere risiko og sørger for at prosjektet når de fastsatte målene.

Testledelse

Vali tilbyr testledere med erfaring fra testledelse i implementerings- og infrastrukturprosjekter.

Integrasjon

Vi har lang erfaring med systemintegrasjoner både på teknisk- og prosjektnivå og kjenner godt til hvilke utfordringer bedrifter møter i gjennomførelsen av et integrasjonsprosjekt.

Arkitektur

Valget av riktig arkitektur er en prosess og Vali har lang erfaring fra en rekke større og mindre virksomheter, store og små prosjekter.

Anskaffelse

Vali tilbyr konsulenter med lang erfaring innen forskjellige anskaffelsesformer og sørger for å finne metoden som passer dine behov best

 

 

 

 

 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no