Gå til innholdet

Hva er nytt?

På sykehuset

2. juli 2021

To ganger har Vali mottatt Dips-prisen

Eller – var det ikke helt sånn? Diakonhjemmet sykehus fikk Dips-prisen for «verdens første Arena-innføring» i 2019. Da var det Vali som hadde prosjektledelsen. I år gikk prisen til Lovisenberg Diakonale sykehus, og igjen var det Vali som hadde prosjektledelsen.

Les mer

Kjersti Sletteng har satt flere hundre vaksiner

15. juni 2021

Vaksinering pågår

I Vali jobber vi primært med e-helseprosjekter. Men det hindrer oss ikke i å være med på det største prosjektet av dem alle;  den vaksineringen som pågår for fullt. 

Les mer

21. april 2021

Til rett tid og rett sted

Det er nå gjennomført en vellykket produksjonsetting av Imatis løsningen for selvinnsjekk og betaling på Diakonhjemmet sykehus. Prosjektleder Kjersti Austnes fra Vali har sammen med IMATIS prosjektleder Eirik Kjenndalen ledet prosjektet trygt i havn.

Les mer

23. mars 2021

Vali ønsker God Påske

Årets Vali-påskeegg til alle våre prosjekt lider samme skjebne som avlyste lunsjer, kickoff, turer til inn- og utland og andre sosiale treff det siste året. 

Les mer

15. mars 2021

Vår spisskompetanse i fokus

I Helse Sør-Øst RHF sin artikkel forrige uke skrev de om prosjektet Entydig strekkoding og om pilotering og anskaffelsesprosessen som er i gang: «Alt av varer og utstyr og alle rom på sykehusene i Helse Sør-Øst skal etterhvert merkes med strekkoder og kunne spores.» Den valgte standarden for skrekkoding heter GS1.

Les mer

Bilde av ansatt

4. januar 2021

Velkommen til Vali-familien, Cecilie!

2021 begynner bra! Vi kan ønske Cecilie Edseth varmt velkommen til Vali. Hun har nylig skrevet en masteroppgave om innarbeiding av persontilpasset medisin i den norske helsetjenesten og har 8 års erfaring fra IKT i helseforetak i Helse Sør-øst.  

 

Les mer

6. november 2020

Velkommen til Vali-familien, James!

Denne uken kunne vi ønske vi James Coward velkommen til Vali. Han har snart 10 års erfaring som prosjektleder og har lang erfaring med å lede tverrfaglige produktteam.

Les mer

10. juli 2020

Står karrieren i stampe i et stort konsulenthus?

Vali kan gi deg mulighetene DU ønsker!

Vali skal være den fortrukne arbeidsgiveren for konsulenter med særlig interesse for og ledende ferdigheter innen e-helse og digitalisering av det offentlige. I Vali tror vi på det enkle og smidige og at våre kunnskapsmedarbeidere trives best med frihet under ansvar. Vi deler kunnskap og erfaring med andre dyktige kolleger og har fokus på gode fagmiljø og høye krav til kompetanse og kvalitet. Vi tror også på at medarbeidere som involverer og engasjerer seg, både i det faglige og i det sosiale miljøet, presterer bedre til det beste for våre kunder.

Vi skal skape det helsenorge vi alle trenger – og ønsker deg med på reisen.

Vali er der vi ønsker å være: Midt i sentrum for de spennende og førende prosjektene på veien mot et enda bedre helsenorge. Vali viser vei og vi trenger flere ekte Valiere ombord.

Les mer

24. juni 2020

God sommer!

Solen skinner og ferien nærmer seg. I Vali kan vi, som resten av verden, se tilbake på en annerledes vår. Tross hjemmekontor på de fleste og færre sosiale møtepunkt, har vi gode tall, nok å gjøre og er positive til fremtiden med mange spennende prosjekter i vente. Vi jakter på flere dyktige konsulenter, og kontoret vårt er alltid åpen for en prat for aktuelle kandidater. (se våre karrieresider).

Les mer

12. februar 2020

Vali i Lofoten

For en heldig gjeng vi er! Kickoff i Lofoten var magisk! 

Les mer

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring