Gå til innholdet

  Og beviser nok en gang at vi er en av Norges Beste Arbeidsplasser.


  Etter å ha vunnet sølv og bronse de to forgående år, kan det selvfølgelig ses på som et nederlag å få den noe kjedelige fjerdeplassen, MEN som administrerende direktør Jannik Krohn Falck i Great Place to Work sier det:
  “Vali har høye ambisjoner og en ekte tro på at det er medarbeiderne, hver enkelt og teamet sammen, som er avgjørende for deres suksess. At de jobber systematisk og godt med tiltak og oppfølging viser også årets plassering. Alle, også de beste arbeidsplassene, har noe å jobbe med. På enkelte områder har det vært en liten tilbakegang i år, men vi er sikker på at en felles innsats og fokus fra alle, vil bringe Vali tilbake helt i toppsjiktet."
  Vi skal feire vår fine plassering med kake og bobler på kontoret til gangs:)

   

  Som hovedsponsor til bryter-helten Stig-André Berge var det en følelsesladd søndag i bryterarenaen da vi satt ringside med kryssede fingre. Vi jublet og håpet, jublet igjen og gråt en skvett, før vi til slutt jubelet så gledestårene spratt sammen med champagnen. Det å feire en så fortjent bronsemedalje med hovedpersonen selv, to dager til ende, var mer enn vi hadde våget håpe på. Når da Stig-André takker oss og donerer brytertrøya si til Vali, begynner vi å forstå rekkevidden av den innsats som ligger bak en slik OL-medalje. Vi er ydmyke og stolte.

  For snart 6 år siden gjorde nemlig Valis eiere et valg om å støtte en nokså ukjent norsk bryter. I 2012 reiste de ansatte over til London for å heie Stig-André frem i hans andre OL. Det ble kun én kamp. Like etter var det klart - han satser 4 år til - og Vali gjør det samme og bestemmer at vi skal bli med til Rio i 2016.

  Endelig er dagen her. 17 reiseklare Valiere krysser dammen med sommerfugler i magen. Ingen vet hva som venter. OL i Rio - bare å si det er nok til å slå pusten ut av de fleste.

  Det vi får oppleve overgår alle forventninger og fantasier. Som dugg for solen er alle bekymringer om væpnet ran, zika-virus og OL-kaos forsvunnet, og erstattet med store smil, beundring og forelskelse. For ja, vi forelsket oss i Brasil. For et land, for en by, for et arrangement, for et folk! Tusen takk - YOU DID IT.

   

   

   

  Kjetil har tilsammen 20 års erfaring fra IT-bransjen og opparbeidet seg bred erfaring som virksomhetsarkitekt. Kjetil liker å jobbe i skjæringspunktet mellom ledelse, forretning og teknologi og vil jobbe med Vali sin nye satsning på virksomhetsarkitektur og strategi. Vi gleder oss til en spennende tid fremover og ønsker han velkommen til Vali-familien.

  Olga har 18 års erfaring innen offentlig forvaltning, prosjektledelse, helseøkonomi, statistikk og analyse.  Hun kommer til oss fra Helsedirektoratet hvor hun har opparbeidet seg bred erfaring. Hun har også internasjonal erfaring fra flere prosjekter.
  Vi ønsker henne velkommen i Vali-familien og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

   

  Silje har 10 års erfaring fra IT-bransjen fra ulike selskap, nå sist fra Accenture. Vi håper hun vil trives hos oss og gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

  Vår tradisjonelle julebordtur gikk i år til København. Her spiste vi dansk "frokost" med riktig drikke til, vi lekte og kjørte berg-og-dal-baner i vakre julepyntede Tivoli. Kvelden ble tilbrakt i Kødbyen med cocktails og mange retter. Vi fikk også med oss Rickshaws-tur og Copenhagen Street Food på PapirØen. Sistnevnte kan virkelig anbefales. Julegaveshopping og juleøltesting kunne også krysses av på listen. Vi ønsker alle en fortsatt deilig førjulstid.

  Vi er superstolte av miljøet vårt og alle de dyktige konsulentene. Tross 30 % vekst det siste året, har vi klart å holde på det unike som gjør Vali til et særdeles godt sted å jobbe.
  #NorgesBesteArbeidsplasser #GPTW2017

  Gjennom flere år i Helsedirektoratet og Oslo kommune har hun opparbeidet seg bred erfaring fra arbeid med program-, prosjekt- og prosessledelse, i tillegg til strategi og utredningsarbeid. Med sin helsefaglige bakgrunn og mastergrad i helseinformatikk har hun spisskompetanse i skjæringsfeltet mellom disse fagområdene.

  Kjersti gleder seg til å ta fatt på spennende oppdrag i Vali. Vi håper hun vil trives hos oss og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

   

  Vi har fulgt han ringside både i London og i Rio. OL-bronsen i Brasil i sommer var en stor opplevelse og ingen valier kommer til å glemme denne varme augustdagen.

  Team Berge skriver på sine sider: "Vali AS er med oss videre på veien mot Tokyo OL 2020! Vi i Team Berge er utrolig stolte av å ha Vali med som sponsor i 2017!"

  Vi gleder oss til fortsettelsen og heier på Stig daglig når vi titter bort på bryterdrakta han donerte oss etter OL i Rio.

  For tre uker siden hadde vi en hyggelig helg i vakre Piemonte. En stor takk til Inspiratour (http://inspiratour.no/) som tok oss med til et nydelig sted med et variert og morsomt program: Besøk på vingård, vinsmaking, skikkelig tøff mountainbike tur i fjellet, gåtur over flotte vinmarkeder, pastakurs, båttur, mini opera-workshop, gode middager og mer god drikke. Alt servert i sol og over 20 plussgrader, på flott slottshotell og i grønne omgivelser. Tror flere av oss gjerne kommer tilbake hit.

  Det var under en storslått middag og feiring i Paris i går kveld at dette ble offentliggjort. Da vi ikke var tilstede i Paris, benytter vi heller anledningen til å feire oss selv litt ekstra på sommerfesten neste uke.

  "Den viktigste årsaken til at vi er med i Great Place to Work er at vi gjennom den årlige undersøkelsen får klare og tydelige tilbakemeldinger på hva som må gjøres for å gjøre Vali til et enda bedre sted å jobbe. Selv om vi scorer høyt på undersøkelsen, vet vi at vi har mye ugjort og klare forbedringsområder som det må jobbes metodisk med i tiden som kommer.

  Den nest viktigste årsaken til at vi er med i undersøkelsen, er at vi får målt hvordan vi ligger an i forhold til andre bedrifter det er naturlig å sammenligne seg med.

  Med 3. plass i Norge og 16. plass i Europa i vår klasse blir jeg både stolt og glad. Vi har fortsatt mye å gå på og er glade for at det fortsatt er plasser over oss på rangeringen som vi kan erobre neste år", sier daglig leder Knut Albin Andersen.

  “Vali har høye ambisjoner og en ekte tro på at det er medarbeiderne, hver enkelt og teamet sammen, som er avgjørende for deres suksess. At de jobber systematisk og godt med tiltak og oppfølging viser også årets plassering. Alle, også de beste arbeidsplassene, har noe å jobbe med. På enkelte områder har det vært en liten tilbakegang i år, men vi er sikker på at en felles innsats og fokus fra alle, vil bringe Vali tilbake helt i toppsjiktet."

  Vi skal feire vår fine plassering med kake og bobler på kontoret til gangs:)

  En av de er Oslo City FC – Real Progresjon. Her ser vi et lagbilde fra forrige helgs kamp. Stå på gutter - Vali heier på dere!

  Som sivilingeniør i Industriell Økonomi og teknologiledelse, ph.d. innen helseinformatikk og med over 10 års erfaring som konsulent i strategiske arkitekturprosjekter har han spisskompetanse på å se sammenhenger mellom organisasjon og teknologi. Etter å ha brukt de siste årene på å digitalisere energisektoren ser han nå frem til å vende tilbake til røttene og bidra til digitalisering innen helse.

  Jan Tore gleder seg til å ta fatt på spennende oppdrag i Vali. Vi håper han vil trives hos oss og vi gleder oss til å bli bedre kjent med ham.

  Knut Albin Andersen som har vært daglig leder i selskapet siden 2015 slutter i Vali. Vi takker Knut Albin for tre fine år i Vali og ønsker samtidig Terje velkommen tilbake i rollen etter mange år som partner og konsulent i selskapet.
   
   

  Kjersti er prosjektleder og sertifisert PRINCE» practitioner, og har vært leder for arkitekturrådet i UNE. Hun har lang erfaring med utarbeidelse av business case, behov- og kravs analyser, og er en pådriver for å omdanne behov til ferdige løsninger der brukeren er i fokus.

  Vi er heldige som allerede har fått anleding til å bli godt kjent med henne ettersom hun har deltatt på flere faglige og sosiale tilstelninger. Blant annet var hun med på vår årlige julebordtur, som i år gikk til Tallinn. Vi håper hun vil trives hos oss og gleder oss til å bli enda bedre kjent med henne. Vi ønsker henne lykke til i sitt første prosjekt hos Diakonhjemmet, hvor hun starter i dag.

  Eirik har en spennende utdannelse hvor han har fått praktisk erfaring med å lede en rekke prosjekter innen FoU og bruk av robotikk og teknologi. I tillegg til prosjektledelse har Eirik erfaring med design, produksjon, integrasjon og testing av robottekniske systemer. Eirik ønsker seg en sentral rolle i utvikling av tekniske løsninger som har betydelig påvirkning på menneskers helse og livskvalitet. Han passer derfor særdeles godt inn i Vali sin videre satsning innen ehelse.
  Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Eirik, og å lære av hans kompetanse, spesielt innen robotikk.

  Peder har jobbet i prosjekter med mange og tette integrasjoner. Som prosjektleder og prosjektdeltaker har han vært med på hele reisen fra behovskartlegging til overlevering i flere store IT prosjekter med kompliserte interessentbilder bestående av offentlige og private aktører, nasjonalt og internasjonalt. Peder har ett sterkt fokus på skjæringspunktet teknologi, mennesker og forretning, og hvordan de kan integreres tettere.

  Peder gleder seg til å ta fatt på spennende oppdrag i Vali og vi gleder oss til å bli bedre kjent med han.

  Hilde Christine er rådgiver og har erfaring fra flere lederroller. De siste årene har hun ledet områder som har fokusert på ny teknologi og smartere data-drevne løsninger. Hun har vært ansvarlig for flere store salg og utviklingsprosjekter innen bankbransjen, og har utviklet flere produkter som benyttes av en betydelig brukermasse i den norske finansbransjen i dag.

  I tillegg til tradisjonell prosjekt- og utviklingsmetodikk har Hilde Christine god erfaring med å benytte UX Design og agil metodikk i prosjekter og leveranser, og kan gi råd om ulike alternativer for metodikk og gjennomføring.

  Hilde Christine gleder seg til nye utfordringer og spennende oppdrag i Vali. Vi håper hun vil trives hos oss og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

  På programmet sto mountainbiking på elsykler - topp moderne sådanne. Vi la bak oss ca 1000 høydemetere og nøt den flotte utsikten. En guidet tur i nærområde på Segway sørget for at vi ble kjent i Kitzbühel, og juving sørget for at vi ble kjent med oss selv og egne grenser. Vi gleder oss til neste tur med denne flotte gjengen!

  Tema var DIPS Arena forberedelse, gjennomføring psykisk helsevern, gjennomføring somatikk og videre planer. Diakonhjemmet skal være et utstillingsvindu for innføring av Arena, og det er mange som ønsker å følge etter. Dips-prisen 2019 gikk til prosjektet på Diakonhjemmet og vi er stolte av våre kolleger som har gjort en kjempejobb. Nå tar en annen Valier, Kjersti Austnes, over videre oppgraderinger i dette spennende prosjektet

  Roger har jobbet i flere spennende prosjekter med AI og analyse i fokus. Som arkitekt har han designet flere AI og BI system som ofte har vært knyttet opp til IOT. Han har bidratt i flere internasjonale prosjekter, hvor han også har hatt lederroller. Roger har stor faginteresse og er som regel oppdatert på hva som rører seg innen IT-verdenen.

  Roger er svært entusiastisk og ser frem til sine kommende oppdrag for Vali. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med han.

  For en heldig gjeng vi er! Kickoff i Lofoten var magisk! 

  Lofoten bød på nydelige soloppganger, nordvesten, snekledde fjell, ruskete hav, nysgjerrige havørn, fart, fisking, sydvester, herlige fiskemiddager, gode historier, masse latter, teamwork, konkurranser, og selvfølgelig faglig input.

  Ønsker du å se hva vi jobber med når vi ikke er på tur? Se: karriere.vali.no/ 

  Lofoten bød på nydelige soloppganger, nordvesten, snekledde fjell, ruskete hav, nysgjerrige havørn, fart, fisking, sydvester, herlige fiskemiddager, gode historier, masse latter, teamwork, konkurranser, og selvfølgelig faglig input.

  Ønsker du å se hva vi jobber med når vi ikke er på tur? Se: karriere.vali.no/ 

  På fredag samlet vi oss til en veldig hyggelig hagefest og fikk ønsket hverandre en fin sommer. Samtidig gleder vi oss til å starte opp igjen etter ferien til mer sosial hygge, og ikke minst til igjen å ta fatt på det meningsfulle arbeidet vi gjør for å gjøre helsenorge enda bedre. Et helsenorge vi alle trenger.

  Vali AS


  Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

  Grensen 13
  0159 Oslo

  Telefon: 22 42 51 00
  E-post: post@vali.no

  Personvernerklæring