Gå til innholdet

Hva er nytt?

Bilde av Cathrine

fredag 5. april 2024

Cathrine har kommet til rette

Du vet den følelsen når et familiemedlem har vært på en lang reise, og endelig har funnet veien hjem; alle gleder seg over å ha det tilbake. For oss er ikke Cathrine bare en kollega, hun er allerede en del av vår familie, og vi gleder oss til å skape nye minner sammen.

Les mer

Sykkeltur i Toscana

fredag 22. mars 2024

Integritet, Dele og Utfordre – Heidi lever verdiene hver dag!

Energi og fremdrift er det man først legger merke til med Heidi. Legger man på et brennende engasjement og faglig dyktighet, har vi Valis markeds- og rekrutteringsansvarlig!
 
- Jeg sykler til jobben nesten hver dag – hele året, det begynte jeg med under pandemien, og siden har jeg blitt litt hekta. For meg er dette en fantastisk måte å starte dagen på, samtidig som det gir masse energi!
Les mer

tirsdag 5. mars 2024

Spennende samarbeid på Island

Vi er stolte av å kunne fortelle om vårt nye samarbeid med Nyr Landspitali (Nytt rikssykehus i Reykjavik), der Vali bidrar med vår ekspertise innen informasjonsteknologi fra den norske helsesektoren for å forme det kommende sykehuset på Island.

 

Les mer

Samsung

fredag 23. februar 2024

Samsung Medical Center - et fyrtårn for innovasjon innen helseteknologi!

I forbindelse med sitt oppdrag som teknisk prosjektleder for etablering av mobil arbeidsflate på Oslo Universitetssykehus HF, fikk Cecilie Edseth muligheten til å besøke et av verdens mest moderne smartsykehus.

Les mer

Karin

mandag 19. februar 2024

Fra TV-aksjon til helseprosjekt

På midten av 90-tallet var Karin prosjektsekretær i NRKs TV-aksjon - det ga mersmak. Siden den gang har hun bevisst valgt å jobbe i prosjekter. Noe tilfeldig havnet hun i IT-bransjen, som igjen ledet henne til IT-flytteprosjektet av Rikshospitalet fra sentrum til Gaustad. Dette var hennes første oppdrag i prosjekt med IT og helse.

Les mer

 workshop med NHN, Append og Vali

torsdag 15. februar 2024

Nyskapende teknologi for sårbare brukergrupper

I en tidsalder preget av teknologiske fremskritt og økende digitalisering, tar Helsedirektoratet et innovasjonshopp med sitt prosjekt - Enklere Tilgang til Informasjon (ETI). ETI det første initiativet i porteføljen til Livshendelsen Alvorlig sykt barn. Prosjektet skal gi tilgang til nødvendig informasjon til familier som møter den utfordrende realiteten av å ha et barn med alvorlig sykdom og sammensatte behov.

Les mer

tirsdag 6. februar 2024

VALI @ ARAB HEALTH 2024

Forrige uke var to av våre konsulenter i Dubai og deltok på den årlige Arab Health-konferansen. Dette er Valis første tilstedeværelse på konferansen, og markerer vår økte satsning innen kompetanseområdet medisinsk teknologisk utstyr (MTU).

Det å dra på en slik konferanse er en perfekt anledning til å:
•             Oppfriske kunnskapen vår
•             Finne ut av hva som er nytt i markedet
•             Se trender som vil bli sentrale de kommende årene
•             Bygge relasjoner og få kjennskap til innovative aktører

Les mer

Bilde av Maziar

mandag 8. januar 2024

Fra radiograf til veiviser innen Medisinsk Teknologisk Transformasjon

Med en grunnleggende utdanning som radiograf og videreutdanning i stråleterapi, har Maziar høy kompetanse innen medisinsk bildediagnostikk og har inngående kunnskap om kreftbehandlingsteknikker. 

 

Les mer

Bilde: Nikolai Kobets Freund / Oslo kommune

onsdag 22. november 2023

I dag flyttet Legevakten fra Storgata i Oslo til nytt og moderne bygg på Aker

I over 120 år har Legevakten i Storgata tatt imot Oslos innbyggere. 22. november flyttet Legevakten inn i nye, moderne lokaler på Aker Sykehus. Vali har spilt en sentral rolle i byggeprosjektet Oslo Storbylegevakt, med både prosjektleder for IKT, prosjektleder for etablering av mobil arbeidsflate og prosjektleder for sporing og lokalisering for Oslo universitetssykehus HF (OUS).

Les mer

Rfid

fredag 13. oktober 2023

Datafangst uten manuelle registreringer

«Hendelsesbasert sporing tilrettelegger for automatisk datafangst, som ikke krever manuelle registreringer.

Tradisjonelle datasystemer for helsetjenesten krever manuell inntasting av data, men slik er det ikke med hendelsesbasert sporing. ID brikken, lesere og antenner fører til at kommunikasjonen skjer automatisk.

Les mer

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring