Gå til innholdet

Hva er nytt?

torsdag 7. september 2023

Valis tøffeste

Vali stiller igjen til start når Oslos tøffeste skal kåres den 9.september. 

Les mer

torsdag 31. august 2023

Ortopedisk avdeling Aker har åpnet i nytt legevaktsbygg

Den 29. august åpnet dørene til Ortopedisk avdeling Aker i det nye legevaktsbygget i Trondheimsveien på Aker. Vali har spilt en sentral rolle i byggeprosjektet Oslo Storbylegevakt, med både prosjektleder for IKT, prosjektleder for etablering av mobil arbeidsflate og prosjektleder for sporing og lokalisering for Oslo universitetssykehus HF (OUS).
 

Les mer

Kjersti lager utekjøkken

tirsdag 4. juli 2023

Tømreren som endte opp som daglig leder i et it-konsulentfirma

"Jeg kan skylde på en lang rekke tilfeldigheter" sier Kjersti Sletteng, Bodøværingen som de siste 3,5 årene har vært daglig leder i Vali. "Jeg har alltid vært glad i å jobbe og har stor arbeidslyst. Gjerne fysisk. Både tømrer og sykepleier er fysisk tungt arbeid". 

Les mer

torsdag 29. juni 2023

Smarte sykehus

"Det er mange virksomhetsområder som vil få nytte av infrastrukturen vi nå får på plass", sier forfatterne av artikkelen som ligger på OUS sine hjemmesider. Blant forfatterne er Valis Ida Eriksen. Hun er prosjektleder for prosjektet Datafangst, sporing og lokalisering, som nå er i gang med piloteringen av RFID - sporingsteknologi - som skal spore medisinsk teknisk utstyr (MTU) på Radiumhospitalet. 

Les mer

Bilde av Kjetil

mandag 24. april 2023

Kjetil - siste skuddet på Vali-stammen!

Kjetil er prosjektleder og seniorkonsulent med bakgrunn fra sentrale roller i prosjekter og i linje. Han har hatt flere oppdrag i offentlig sektor med prosjekt- og prosessledelse på tvers av organisasjoner og avdelinger. 

Les mer

Bilde av Espen

mandag 13. mars 2023

Ehin intervjuet Espen

Espen Stranger Seland begynte i Vali den 1. mars.

EHiN har i den anledning intervjuet ham for å få innsikt i hans nye rolle og fokus på e-helsefeltet fremover.

 

Les mer

Bilde av Ida og Peder

torsdag 9. februar 2023

Vellykket meet-up i Forskningsparken

Sporing av varer har lenge gjort varebransjen mer effektiv. Nå kommer teknologien for fullt til sykehusene.

Vali arrangerte meet-up i Forskningsparken den 25.1. sammen med OUS, Health2B og GS1 Norway om sporing og lokalisering i sykehus. Nederst i artikkelen finner du link til foredragene fra meet-up.

Les mer

Bilde av Lilia og Sondre

torsdag 2. februar 2023

Willkommen, Lilia und Sondre

Lilia og Sondre hadde sitt første møte med hele Vali-gjengen på vår årlige julebordstur. I 2022 gikk julebordsturen til Hamburg. Etter å ha blitt valifiserte, og ikke altfor vettskremte, startet begge to den 1. februar.

Les mer

Bilde av Mensur

mandag 16. januar 2023

Valis Duracell-kanin feirer 10 år

«Gjennom 10 års ansettelse har jeg hatt gleden av å se Vali tilpasse seg endringene i bransjen, samt se mine kolleger og meg selv utvikle oss - både individuelt og som selskap», sier Mensur Sakiri, som den siste måneden har feiret 50-års jubileum og 10 års ansettelse i Vali. 

Les mer

Bilde av Kristoffer

onsdag 11. januar 2023

Mennesker er mennesker

Kristoffer, som startet i Vali da kalenderen bikket 2023, jobbet med forbedring av helsedataanalyse i det mosambikiske helsevesenet under studeitiden og følte at det hele gikk litt tregt. Han sier han levde i den illusjon at det antakelig var annerledes hjemme. «Men, mennesker er mennesker», sier Kristoffer, som siden studietiden i Mosambik har vært interessert i hvordan samspillet mellom mennesker og IT utfolder seg i et helsevesen i utvikling der digitalisering gir nye muligheter. 

Les mer

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring