Gå til innholdet

Velkommen til Vali-familien, Roger

1. november 2019

Den 1. november kunne vi ønske Roger Høgli inn i Vali-familien. Han har 22 års erfaring innen ulike programmering- og arkitektroller, og har jobbet primært mot AI, BI og IOT-systemer. Roger har bakgrunn som programmerer og har med det god kjennskap til mange rammeverk og metodikker. Han har også holdt kurs i programmering, arkitektur for programmerere og SCRUM.

 

Roger har jobbet i flere spennende prosjekter med AI og analyse i fokus. Som arkitekt har han designet flere AI og BI system som ofte har vært knyttet opp til IOT. Han har bidratt i flere internasjonale prosjekter, hvor han også har hatt lederroller. Roger har stor faginteresse og er som regel oppdatert på hva som rører seg innen IT-verdenen.

Roger er svært entusiastisk og ser frem til sine kommende oppdrag for Vali. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med han.

Vali AS


Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring