Gå til innholdet

Velkommen til Vali-familien, Hilde Christine

2. april 2019

1. april ønsket vi Hilde Christine Hillestad velkommen til Vali. Hun har snart 10 års erfaring med konsept- og produktutvikling, de siste syv årene for finansbransjen. Hennes hovedstyrke er digital strategi, der hun spiller på breddekompetansen innen forrettningsstrategi, teknisk arkitektur, teknologikompetanse og organisasjonsstrategi.

Hilde Christine er rådgiver og har erfaring fra flere lederroller. De siste årene har hun ledet områder som har fokusert på ny teknologi og smartere data-drevne løsninger. Hun har vært ansvarlig for flere store salg og utviklingsprosjekter innen bankbransjen, og har utviklet flere produkter som benyttes av en betydelig brukermasse i den norske finansbransjen i dag.

I tillegg til tradisjonell prosjekt- og utviklingsmetodikk har Hilde Christine god erfaring med å benytte UX Design og agil metodikk i prosjekter og leveranser, og kan gi råd om ulike alternativer for metodikk og gjennomføring.

Hilde Christine gleder seg til nye utfordringer og spennende oppdrag i Vali. Vi håper hun vil trives hos oss og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne.

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring