Gå til innholdet

Velkommen til Vali-familien, Kjersti

3. desember 2018

I slutten av november ønsket vi Kjersti Austnes velkommen til Vali. Hun har lang erfaring fra prosjekter i offentlig sektor og mer en 10 års erfaring fra digitaliseringsarbeid, nå sist fra Utlendingsnemnda (UNE).

Kjersti er prosjektleder og sertifisert PRINCE» practitioner, og har vært leder for arkitekturrådet i UNE. Hun har lang erfaring med utarbeidelse av business case, behov- og kravs analyser, og er en pådriver for å omdanne behov til ferdige løsninger der brukeren er i fokus.

Vi er heldige som allerede har fått anleding til å bli godt kjent med henne ettersom hun har deltatt på flere faglige og sosiale tilstelninger. Blant annet var hun med på vår årlige julebordtur, som i år gikk til Tallinn. Vi håper hun vil trives hos oss og gleder oss til å bli enda bedre kjent med henne. Vi ønsker henne lykke til i sitt første prosjekt hos Diakonhjemmet, hvor hun starter i dag.

Vali AS


Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring