Gå til innholdet

Velkommen til Vali-familien, Kjersti

3. desember 2018

I slutten av november ønsket vi Kjersti Austnes velkommen til Vali. Hun har lang erfaring fra prosjekter i offentlig sektor og mer en 10 års erfaring fra digitaliseringsarbeid, nå sist fra Utlendingsnemnda (UNE).

Kjersti er prosjektleder og sertifisert PRINCE» practitioner, og har vært leder for arkitekturrådet i UNE. Hun har lang erfaring med utarbeidelse av business case, behov- og kravs analyser, og er en pådriver for å omdanne behov til ferdige løsninger der brukeren er i fokus.

Vi er heldige som allerede har fått anleding til å bli godt kjent med henne ettersom hun har deltatt på flere faglige og sosiale tilstelninger. Blant annet var hun med på vår årlige julebordtur, som i år gikk til Tallinn. Vi håper hun vil trives hos oss og gleder oss til å bli enda bedre kjent med henne. Vi ønsker henne lykke til i sitt første prosjekt hos Diakonhjemmet, hvor hun starter i dag.

Her er alt teksten

Vali AS


Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring