Gå til innholdet
Bilde av Lilia og Sondre

Willkommen, Lilia und Sondre

torsdag 2. februar 2023

Lilia og Sondre hadde sitt første møte med hele Vali-gjengen på vår årlige julebordstur. I 2022 gikk julebordsturen til Hamburg. Etter å ha blitt valifiserte, og ikke altfor vettskremte, startet begge to den 1. februar.

Sondre har spesialisert seg innen medisinsk teknologi, både gjennom utdanningen sin og tidligere arbeidserfaring. "Det er spennende å være med på den store teknologi- og digitaliseringsrevolusjonen som skjer i helsetjenesten. Det er jo dette som er fremtiden!" sier Sondre.

Som ingeniør med erfaring fra velferdsteknologi og sykehusbygg, er han opptatt av gode løsninger og samhandlinger som gjør helsetjenesten enda bedre. «Dette er en bransje i rask teknologisk vekst, og det er viktig å ha kontroll på teknologien og sørge for at systemer snakker og jobber godt sammen. Når vi lykkes med dette, vil det skape er en enklere arbeidshverdag for både helsepersonell og pasienter."

Lilia kommer fra forsikringsbransjen, hvor hun har bygget seg erfaring som IT-arkitekt fra både store moderniseringsprosjekt, og smidig utvikling i mindre team. "Jeg er en teknologioptimist og tror helhjertet på at vi kan løse mange av dagens utfordringer i helsesektoren med riktig bruk av teknologi."

Med en bred erfaring innenfor IT, hvor fokus de siste årene har vært på integrasjoner og helhetlig løsningsdesign, gleder hun seg til å ta fatt på kompleksiteten i helsesektoren. "Helseteknologi er en spennende sektor som har et enormt spenn. Vi har it-system som er involvert i alt fra organisering og arbeidsprosesser, helt ned til utstyr som behandler mennesker på cellenivå. Noe av det viktigste vi gjør er å sørge for at disse systemene snakker godt med hverandre og brukerne."

Vi ønsker Lilia og Sondre varmt velkommen til Vali, og ser frem til deres bidrag inn i de spennende prosjektene som driver e-helse i Norge frem til ønskede resultater. 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring