Gå til innholdet

Velkommen til Vali, Levin

tirsdag 1. februar 2022

Mens et lett snøfall stille dekket de nye vinduene i Grensen 13, hadde Levin Løssfelt sin første arbeidsdag hos oss i Vali.

Levin startet karrieren sin i helsesektoren som provisorfarmasøyt.

Med stor interesse for teknologi tok det ikke lang tid før han begynte å jobbe med IT-prosjekter for Norsk Medisinaldepot. Denne interessen og erfaringen har naturlig ledet ham til arkitektrollen hvor han føler seg hjemme. Som arkitekt kan Levin bidra til å forstå utfordringer og behov, identifisere problemer, samt ikke minst foreslå og implementere løsninger. Dette er en rolle han trives svært godt i.

Levin har jobbet med IT-prosjekter for apotek, hvor han har deltatt i innføring av to fag- og point-of-sale-systemer, samt flere endringer av både kommersiell, sikkerhetsmessig og faglig art. Han har vært på prosjekt i Norsk Helsenett for innføring av ny portal for leger og pasienter, samt også utenfor helsesektoren hos Statens Vegvesen.

Levin har en sterk interesse for å forstå brukernes behov og problemer. En god blanding av fremtidsengasjement og pragmatikk gjør at han finner de riktige løsningene for kunden.

Vi har allerede blitt godt kjent med Levin under årets kickoff og gleder oss til å lære mye av han. Vi er sikre på at han vil bli en god bidragsyter til både det faglige og sosiale livet i Vali.

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring