Gå til innholdet
Bilde av Mensur

Valis Duracell-kanin feirer 10 år

mandag 16. januar 2023

«Gjennom 10 års ansettelse har jeg hatt gleden av å se Vali tilpasse seg endringene i bransjen, samt se mine kolleger og meg selv utvikle oss - både individuelt og som selskap», sier Mensur Sakiri, som den siste måneden har feiret 50-års jubileum og 10 års ansettelse i Vali. 

Mensur kom til Norge fra Nord-Makedonia for over 20 år siden da en ferieflørt med en norsk jente viste seg å være noe langt mer. Paret er i dag gift og har to barn. Han har fortsatt dype røtter til hjemlandet og er i dag en ekstern rådgiver for helsedepartementet i Nord-Makedonia. 

«Jeg ble tiltrukket av Vali sin erfaring og suksess innen teknologi og helse. Jeg fikk muligheten til å jobbe med komplekse og utfordrende prosjekter og samtidig delta i selskapets vekst. Vali har et godt rykte for å levere høy kvalitet og innovative løsninger. Fra dag én har jeg fått benytte min utdanning, erfaring og kompetanse i ulike meningsfulle og spennende roller. Jeg har vært villig til å ta på meg utfordringer og øve meg i nye ferdigheter, noe som har hjulpet meg med å utvikle min spisskompetanse». 

Mensur er i dag innleid rådgiver i sykehusbyggeprosjekter i Helse Sør-Øst med et spesielt fokus på medisinsk teknisk utstyr, integrasjon og standardisering. Hans rolle inkluderer tett samarbeid med prosjektledere som anskaffer medisinsk teknisk utstyr og bistår regionen med anskaffelse av integrasjonskapabiliteter for både eksisterende og nye sykehus. 

«Som innleid konsulent har jeg muligheten til å ta på meg mer ansvar og ha større ansvarsområder. Dette gir meg en følelse av mestring og realisering, samt muligheten til å påvirke og bidra til forbedring av helsetjenester på nasjonalt nivå, noe som gir en følelse av mening og formål i jobben». 

Som ekspert innen samhandling og integrasjon, har Mensur ansvar for å sikre at ulike sykehussystemer, som elektroniske pasientjournaler, bildediagnostikk, og laboratoriesystemer, samarbeider på en best mulig måte. Standardisering er også en viktig del av hans rolle, noe som har bidratt til å forbedre kvaliteten på tjenestene som tilbys og øke pasientsikkerheten. 

«Det har vært en givende reise og jeg er stolt av å være en del av et så dedikert og hardtarbeidende team, og jeg ser frem til å fortsette å arbeide i Vali i mange år fremover», avslutter Mensur. 

I dag er Mensur partner i Vali og sitter i ledergruppen. Vi setter stor pris på Mensur og hans arbeidsinnsats, hans bidrag til forretning og prosjekt, hans imponerende evne til relasjonsbygging og hans gode humør. Presim dhjetë vitet e ardhëshme!

 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring