Gå til innholdet
Bilde av Edvard

Vali er Edvards nye "home-spot"!

onsdag 4. oktober 2023

Som en erfaren kite-surfer kjenner Edvard verdien av å føle på og utnytte vindens strømninger. På samme måte bruker han sin innsikt og erfaring til å navigere i komplekse digitale utfordringer, være seg innovasjonsprosjekt eller endringsledelse.  

 

Edvard kommer til Vali fra VITA Group AS, der han blant annet har jobbet med omformingen av VITA's ERP og IT-plattformer - fra Business Central til Optimizly. Med en brennende lidenskap for digital transformasjon og endringsstyring, har han kontinuerlig funnet nye måter å løfte prosjektene til nye høyder. 

Edvard har en Master of Science fra NTNU, og under sin tid som president for NTNUI (Norges teknisk og naturvitenskapelige universitets idrettsforening), sørget han for at foreningen ikke bare fulgte strømmen, men utforsket nye horisonter. Med en kombinasjon av organisatorisk utvikling, digitalisering og administrativ forbedring ble blant annet ActiveCampus og «En psykt vanlig uke» etablert - to prosjekter som etter et akrobatisk svev traff vannet med positive ringvirkninger for 14.000 studenter i hele Norge. 

På fritiden? Vel, du kan se Edvard utforske nye fjelltopper, kite-spoter eller kulturelle steder. Med en kite i baggen og gjerne noen venner i følget, er han alltid klar for nye eventyr.  

Edvard har et ønske om å gjøre verden litt bedre, og kombinerer teknologisk innsikt, nysgjerrighet og lederskap for å nå sine mål. Vi er overbevist om at med Edvard på laget, vil vi alltid ha vind i seilene. 

Velkommen ombord, Edvard! 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring