Gå til innholdet
Stein Arne

Sykepleier med unik innsikt i IT-systemer

tirsdag 7. mai 2024

Stein Arne har startet som konsulent/rådgiver i Vali, likevel bruker han noen kvelder på postoperativ avdeling på Ullevål sykehus. "Det å ta noen vakter som sykepleier gir meg en kontinuerlig faglig oppdatering, og det er svært lærerikt å benytte de kliniske systemene jeg tidligere hadde ansvaret for å forvalte".

Stein Arne har i ti år jobbet med kurve – og medikasjonssystemet MetaVision for Helse Sør-Øst, de siste tre årene som regional fagforvalter av systemet. Hans bakgrunn som sykepleier med erfaring fra innføring, utvikling og forvaltning av kliniske systemer gir han en unik innsikt i hvordan IT-systemer påvirker den kliniske hverdagen på alle nivåer i spesialisthelsetjenesten.

I tillegg til erfaring med helseinformatikk, har Stein Arne også jobbet som prosjektleder for medisinteknologiske anskaffelser ved Oslo Universitetssykehus og Helse Sør-Øst. Her var han under den tidlige fasen av Covid-19 svært involvert i å skaffe til veie nok utstyr og planlegge hvilke lokasjoner som kunne benyttes som nødsykehus ved masseinnrykk av pasienter. Heldigvis ble det ikke like mange pasienter som man i utgangspunktet fryktet.

"Jeg har gjennom årene jobbet med mange av Vali sine ansatte i prosjektene jeg har deltatt i, og gleder meg til å fortsette samarbeidet som kollega og Valiansatt".  

Vi ønsker Stein Arne hjertelig velkommen til Vali-famillien!

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring