Gå til innholdet

Nest best i Norge på første forsøk

fredag 11. mars 2016

I går kveld var vi tilstede under Great Place To Work sin årlige festmiddag og prisutdeling. Der vant vi andreplassen! Det er vi utrolig stolte av. Vurderingen bak prisen bygger på data fra en omfattende medarbeiderundersøkelse. Det at vi oppnår dette gode resultatet allerede på første forsøk, viser hvor solid kultur som eksisterer i selskapet.

Vali-familien

Vi er opptatt av at alle skal føle seg godt ivaretatt og føle seg hjemme i Vali-familien. Foruten Vali-dagen, som arrangeres en gang i måneden, reiser også på to årlige turer – både med og uten partner. I 2016 går den store turen til Rio de Janeiro for å støtte og heie på en av Norges beste brytere, noe vi gleder oss stort til.

Bevisst samfunnsansvar

Ansatte i Vali er opptatt av å levere noe som betyr noe i samfunnet – det gjør vi gjennom vår eHelse satsing. Gjør vi vår jobb riktig bidrar vi til å bedre pasientsikkerhet, effektivisere pasientbehandling og gjøre det lettere å være helsearbeider i Norge.

Vi støtter også organisasjonen Karanba som hjelper barn og ungdom i Rio til å få et bedre liv. Vi gleder oss til å besøke Karanba i august, og oppfordrer også andre til å benytte OL-året til å gi sin støtte. Se http://www.karanba.com/

Takk til alle ansatte

Humankapital er og blir den viktigste kapitalen for at vi skal lykkes  – og takket være alle våre ansatte stiller vi sterkt her. Det skal vi også fortsette med i fremtiden.

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring