Gå til innholdet
Sykkeltur i Toscana

Integritet, Dele og Utfordre – Heidi lever verdiene hver dag!

fredag 22. mars 2024

Energi og fremdrift er det man først legger merke til med Heidi. Legger man på et brennende engasjement og faglig dyktighet, har vi Valis markeds- og rekrutteringsansvarlig!
 
- Jeg sykler til jobben nesten hver dag – hele året, det begynte jeg med under pandemien, og siden har jeg blitt litt hekta. For meg er dette en fantastisk måte å starte dagen på, samtidig som det gir masse energi!

En tekstforfatter tilknyttet vårt kommunikasjonsbyrå tok en prat med Valis markeds- og rekrutteringsansvarlig, Heidi Engh.
 
 
Heidi kom til Vali for ni år siden med en bakgrunn fra salg- og markedsarbeid i både forsikring- og konsulentbransjen. Hennes erfaring og allsidighet har hun hatt god bruk for i Vali, med en stillingsbeskrivelse som dekker alt fra rekruttering, markeds- og salgsarbeid, strategi- og arrangementsplanlegging til nettredaktør og økonomi.
 
Nå er strategien for de neste årene lagt frem for alle ansatte i Vali og det er gode ambisjoner for selskapet i vekst.
 
- Vali har som mål å lede utviklingen av smarte sykehus, sier Heidi. Vi bidrar i mange ledende og spennende prosjekt innen etablering av nye sykehus i dag – både i Norge og på Island – og jeg tror på at vi når målet vårt. Vi har nemlig en faglig integritet hvor vi evner og tørr å utfordre både oss selv og våre kunder. Vi er nødt til å ha høye ambisjoner og riktig rekruttering for å konkurrere i denne bransjen.
 
- Vali skal være et sted hvor fageksperter skal kunne få fram sitt potensiale i en bedriftskultur som er tilrettelagt for utvikling og samarbeid. Å dele kompetanse er viktig for oss. 
 
Heidi har ansvaret for rekrutteringen fra A til Å, og selskapet har hatt en god vekst de siste årene. 
 
- Vi leter alltid etter medarbeidere med en sammensatt og tverrfaglig kompetanse, både IT-ingeniører og helsefagutdannede. Da kan vi bedre forstå kunden, forstå brukerbehovene og hvilken teknologi som gir best resultat. Men for å jobbe i Vali må man også ha den rette innstillingen, passe inn i våre verdier og måten vi jobber sammen på.
 
Vali har mange konkurrenter i bransjen, andre større og mindre teknologibedrifter som er ute etter samme konsulentkompetanse. Nå kan hun fortelle at de har fire nye medarbeidere på vei inn i Vali og enda flere som står og banker på døren. Det betyr at de er en attraktiv bedrift for konsulenter med den rette bakgrunnen.
 
Heidi snakker ofte om en sunn bedriftskultur og at det er Valis suksessfaktor nummer én sammen med høy faglig integritet. Det er for henne selve navet i Vali. 
 
- I Vali tror vi på at det å dele opplevelser og glade minner, skaper trivsel og samhold. Derfor har vi mange treffpunkter i løpet av et år og arrangerer hvert år en utenlandstur. Sist gang var vi i Reykjavik. Når en strategiperiode nærmer seg slutten, reiser vi på en lengre tur. Tidligere har denne gått til Rio de Janeiro og Toscana/Firenze. I 2026 skal vi til spennende Marrakech. Det tror jeg alle gleder seg til!
 
Heidi takker for samtalen, og haster mot garderoben for å skifte til sykkeltøy. 
 
- Jeg må trene meg opp til mitt aller første ritt - Enebakk rundt den 1. mai. Denne påsken bytter jeg ut skiene med sykkelen. Ønsk meg lykke til! God Påske!

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring