Gå til innholdet

Fysioterapeut med hjerte for helseteknologi

tirsdag 7. mai 2024

Med bakgrunn som fysioterapeut har Kathrine jobbet tett på mennesker i alle livets faser. Hun har alltid vært engasjert i å forbedre livskvaliteten til andre, og har høy kompetanse i en rolle hvor blant annet utredning, kommunikasjon og samarbeid står sentralt. Hennes faglige ekspertise er ytterligere forbedret med en cand.merc. i helseinnovasjon fra Copenhagen Business School. 

«Masterprogrammet ga meg en dypere innsikt i digitale trender innen helse og jeg ser hvordan innovasjon er nødvendig for å imøtekomme utfordringene helsevesenet står ovenfor».

Kathrine er opptatt av å tenke proaktivt ved bruk av helseteknologi, og de siste fire årene har hun jobbet som rådgiver og prosjektleder i Evondos Norge. Her jobbet hun ut mot kommunal helse- og omsorgstjeneste med implementering og drift av elektronisk medisineringstjeneste, - en tjeneste som støtter opp under trygg medikamentell behandling og muliggjør et mer selvstendig liv for brukerne. 

Med sin varierte bakgrunn har Kathrine en nyansert og kunnskapsrik forståelse av hvordan helsevesenet drives og er organisert på flere nivåer, samt hvordan innovasjon og endringer føres frem i store og komplekse organisasjoner. Hun er en god samarbeidspartner som er løsningsorientert og med evne til å se det store og overordnede bildet i utfordrende situasjoner. Kathrine er spesielt dyktig til å koordinere opplæring og tverrprofesjonell samhandling i grensesnittet mellom menneske, teknologi og miljø.

På fritiden finner du sjelden Kathrine i ro. Hun er en naturentusiast, både sommer og vinter. Enten hun utforsker fjelltopper, skiløyper eller sykkelruter, er hun alltid ivrig etter å oppleve nye veier.

«Jeg ser frem til å fortsette reisen inn i det spennende terrenget av helseteknologier og e-helse som en del av Vali-familien».

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Kathrine og håper hun kan guide oss til nye topper.  

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring