Gå til innholdet
Karin

Fra TV-aksjon til helseprosjekt

mandag 19. februar 2024

På midten av 90-tallet var Karin prosjektsekretær i NRKs TV-aksjon - det ga mersmak. Siden den gang har hun bevisst valgt å jobbe i prosjekter. Noe tilfeldig havnet hun i IT-bransjen, som igjen ledet henne til IT-flytteprosjektet av Rikshospitalet fra sentrum til Gaustad. Dette var hennes første oppdrag i prosjekt med IT og helse.

Etter noen års prosjekterfaring hadde Karin behov for å få teori knyttet til sin praksis, og tok prosjektledelse på BI. I 2004 startet Karin eget selskap. Oppdragene har i hovedsak vært i teknologiske prosjekter, og fra 2010 i helsesektoren. Hun har stor forståelse for og erfaring med kompleksiteten i helsesektoren og hva som skal til for å lykkes med gjennomføring av prosjekter her.

Med dette som bakgrunn startet Karin i Vali i januar 2024. Karin er en allsidig person som trives godt med forskjellig roller og tar gjerne oppdrag innen prosjekt- og prosessledelse, og progamstøtte. Kun få timer etter ansettelsen var Karin i gang i EPJ-løftet i Helsedirektoratet, og bidrar i dag til god planlegging, oppfølging og gjennomføring av programporteføljen. 

Karin har gjennomføringsevne, tar initiativ og får ting til å skje. Hun er løsningsorientert, kreativ og finner løsninger også i vanskelige situasjoner. Hun er en person som tar ansvar for og eierskap til aktivitetene som skal gjennomføres og er strukturert i sin tilnærming. Hun er nøyaktig og har øye for detaljer.

Som godt voksen ble Karin mor til tvillinger, en gutt og en jente, som i dag er 5 år, og det tar selvfølgelig mye av hennes fritid. Barna er aktive, høyt og lavt, og holder henne aktiv.

Karin liker å reise og har et hus i Marokko - og kommer til å bli den selvsagte rådgiver og bidragsyter når hele Vali i 2026 skal på tur til Marrakech.

Med Karins iboende ønske om å ville gjøre verden til et bedre sted, hennes sans for utfordringer og nysgjerrige natur, er vi helt sikker på at Karin vil trives i Vali - og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med henne. Velkommen til Vali-familien!

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring