Gå til innholdet
Bilde av Maziar

Fra radiograf til veiviser innen Medisinsk Teknologisk Transformasjon

mandag 8. januar 2024

Med en grunnleggende utdanning som radiograf og videreutdanning i stråleterapi, har Maziar høy kompetanse innen medisinsk bildediagnostikk og har inngående kunnskap om kreftbehandlingsteknikker. 

 

Hans faglige styrke er ytterligere forbedret gjennom en mastergrad i helseinformatikk fra NTNU. Denne mastergraden har utvidet hans faglige horisonter til å omfatte de nyeste innovasjonene innen helseteknologi og datahåndtering.

Gjennom en karriere som har utviklet seg fra praktisk pasientomsorg til avanserte tekniske og strategiske roller, viser Maziar en evne til å tilpasse seg og mestre et bredt spekter av funksjoner. Med erfaring fra å være fagansvarlig til en rådgivende konsulent for avdelingsledelsen i kreftbehandling, har han vist at han kan jobbe med komplekse teknologiske systemer og drive innovasjon i helsevesenet.

Konsulenterfaringen ved Kongsberg Beam Technology har gitt han kompetanse innen utvikling og testing av programvare med en smidig og agil fremgangsmåte. Evnen til å håndtere detaljene samtidig som han ser det større bildet gjør Maziar til en stor ressurs innen tverrfaglig prosjektarbeid og implementering av høyteknologisk utstyr.

Maziar er anerkjent for sine samarbeidsevner og sin løsningsorienterte tilnærming til utfordringer. Han er spesielt dyktig i å organisere logistikk og koordinere opplæringsprogrammer for tverrfaglige team, noe som sikrer suksess i komplekse helseprosjekter. Hans kombinasjon av dyptgående teknisk innsikt og evne til å arbeide sammen med andre, gjør han til en ettertraktet samarbeidspartner for alle som ser etter ekspertise for å navigere i det stadig utviklende landskapet av medisinsk behandling og teknologi.

På fritiden er Maziar lidenskapelig opptatt av fotball og går sjelden glipp av en kamp, med mindre han er i eksotiske strøk på søken etter de perfekte surfebølgene. Som ivrig fjellvandrer er han opptatt av å klatre til nye høyder for å bli en viktig aktør i det utfordrende landskapet av medisinsk teknologi og innovasjon.

Vi har allerede hatt gleden av å bli kjent med Maziars lune humor etter hans deltakelse på både Validag, julelunsj og julebordtur til Reykjavik. Vi ser nå entusiastisk frem til å bli bedre kjent med Maziar og til å lære mer av hans ekspertise og bidrag i den spennende verdenen av medisinsk teknologi.
Velkommen til Vali-familien, Maziar.

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring