Gå til innholdet
Bilde av Cathrine

Cathrine har kommet til rette

fredag 5. april 2024

Du vet den følelsen når et familiemedlem har vært på en lang reise, og endelig har funnet veien hjem; alle gleder seg over å ha det tilbake. For oss er ikke Cathrine bare en kollega, hun er allerede en del av vår familie, og vi gleder oss til å skape nye minner sammen.

Valis sentrale rolle i de største e-helsesatsningene i Norge ville ikke vært mulig uten spisskompetansen og egenskapene som våre ansatte besitter. Samtidig er det en stor fordel at vi vet hva som rører seg der ute i den store verden, slik at vi til enhver tid er i forkant på teknologisk utvikling og muligheter på vegne av våre oppdragsgivere. Målet vårt er å ha den rette miksen av kompetanse, breddekunnskap og personlige egenskaper i vårt selskap. Våre ansatte bygger og bærer vår bedriftskultur, og sammen skaper vi den arbeidsplassen vi har lyst til å være en del av. 

Derfor er det ekstra gledelig når ansatte, som tidligere har søkt utfordringer hos andre arbeidsgivere, velger å vende tilbake til Vali. Cathrine har tidligere 7 år som Vali-ansatt før hun gikk til KLP, hvor hun blant annet har ledet deres skysatsning og etablert strategisk porteføljestyring i Teknologidivisjonen. Nå 3,5 år etter, er Cathrine tilbake hos oss. Hun har med seg en rekke erfaringer og ny kunnskap tilbake til Vali-huset. 

Cathrine synes det er lett å forklare hvorfor en retur til Vali er riktig for henne, og trekker frem fagmiljøet og kompetansen som Vali representerer. I tillegg er det viktig med utviklingsmulighetene som åpner seg gjennom samarbeidet Vali har med våre kunder, samt det sosiale samholdet innad i selskapet. 

«Siden jeg var tett på de store ehelse-initiativene i min forrige periode som Vali-er har det skjedd et merkbart løft» kan Cathrine fortelle, og fortsetter: «De satsningene som på den tiden skulle legge grunnlaget for samhandling og informasjonsflyt på tvers, har nå blitt realisert. Samtidig bygges nye moderne sykehus, hvor de teknologiske leveransene i byggeprosessen er like viktig som annen bygningsmasse og interiør. Det er fint å se at teknologi og innovasjon i e-helse stadig løser utfordringer i helsevesenet på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.

Jeg gleder meg veldig til å være med på Valis reise mot å lede utviklingen av smarte sykehus. Når historien om digitaliseringen av Helse-Norge skal skrives, har Vali etterlatt store spor. Det gjør meg stolt å kunne si at jeg har vært med på laget» avslutter Cathrine.

 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring