Gå til innholdet

  Vali har en flat struktur med kort vei til ledelsen, karriereutvikling står i fokus og de ansatte jobber sammen i prosjektteam for å sikre gode og effektive leveranser. Her vil du få kontinuerlig kompetanseutvikling gjennom spennende prosjekt og gjennom erfaringsutveksling med kompetente kolleger. Du vil bli en del av et miljø som fokuserer på trivsel på jobb og det å skape en forskjell for kommende generasjoner.

  Det å jobbe i Vali er et kvalitetsstempel, konsulentene er ettertraktet, engasjementet er høyt og faglige og sosiale aktiviteter er med på å spleise Vali-familien tettere sammen. De ansatte trives i hverandres selskap, de er opptatt av å dele kunnskap og å gjøre hverandre gode. Sammen med rundt 20 ansatte blir du sett og hørt, det er her du får muligheten til å blomstre, påvirke og ha det gøy!

  Hos Vali vil du blant annet jobbe med Hilde Christine og Peder, de sier følgende om hvorfor de har valgt å jobbe i Vali:

  «Jeg ble tiltrukket av at Vali er et konsulentselskap med en tydelig strategi, og en etablert posisjon i sin bransje. Forventningen min er at dette vil gi meg som ansatt en forutsigbarhet i hva slags arbeidsoppgaver og utvikling jeg vil ha som Vali-konsulent, selv om oppdragsgiverne kan variere.»

  “Jeg valgte å begynne i Vali fordi selskapet i tillegg til å være meget faglig kompetent og dyktig, arbeider med et spennende og viktig område for innbyggerne i Norge, nemlig helse. Videre var Vali sitt fokus på Vali-familien veldig viktig for meg. Samt deres prioriteringer i å utvikle firmakulturen med blant annet spennende reisemål og artige aktiviteter».

  Arbeidsoppgaver:

  Som arkitekt eller rådgiver i Vali får du delta i oppdrag og prosjekter hos ulike kunder (eksempelvis innen helsesektoren), enten som selvstendig konsulent eller i prosjektteam. Vali opplever økt etterspørsel på kompetanse innen standardisering, og interoperabilitet fra sine kunder og du vil være med å videreutvikle fagmiljøet innenfor arkitektur og rådgivning i selskapet.

  Du vil få muligheten til å jobbe med og utvikle deg innen et eller flere av disse fagområdene

  • Standardisering og interoperabilitet (Informasjonsarkitektur- og modeller, internasjonale standarder)
  • Integrasjon og samhandling (tjenesteorientert arkitektur, API basert økosystem, hendelsesdrevet arkitektur)
  • Plattformteknologi og teknologikonsept (Infrastruktur, teknologiplattformer, skybaserte løsninger (XaaS))

  Vi søker deg som har:

  • Høyere relevant utdannelse på bachelor eller fortrinnsvis masternivå, innen IT og teknologi
  • 2-7 års relevant prosjekterfaring
  • Erfaring med og/eller interesse for et eller flere av fagområdene; standardisering og interoperabilitet, integrasjon og samhandling, eller plattformteknologi og teknologikonsept. Vi ber deg utdype dette i din CV.

  Personlige egenskaper:

  Vi ser etter deg som liker å ta ansvar, kan tilpasse deg til ulike prosjekt- og kundeomgivelser og som bidrar positivt til et godt arbeidsmiljø hos Vali. Som person innehar du disse egenskapene:

  • Strategisk - Ser det store bildet, men detaljorientert ved behov
  • Praktisk - Klarer å omsette teoretisk kunnskap til praksis
  • Analytisk - Stiller spørsmål og har evne til å tenke kritisk, men er løsningsorientert
  • Nysgjerrig - Alltid åpen for å lære og utvikle seg innenfor sine kunnskapsområder, men søker gjerne svar utenfor «boksen»
  • Kvalitetsfokus - Forstår selv hva som er viktig å prioritere, og leverer konsekvent med høy kvalitet

  Hvis dette høres ut som deg, så ser vi frem til å motta din CV og søknad:

  linn-martine.sjastad@academicwork.no eller heidi.engh@vali.no

  Annen informasjon:

  By: Oslo
  Omfang: Heltid
  Start dato: Etter avtale

  Helt kort om oss:

  Vali er et anerkjent selskap med høy kompetanse og positiv energi. Selskapet er en betrodd IT-partner for store offentlige etater og virksomheter Vi har erfarne konsulenter innenfor Program- og prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vali sine konsulenter jobber i ulike type prosjekter hvor gjennomføringsevne og leveransekvalitet er i fokus. Arbeidsmiljøet er basert på tillit og våre medarbeidere føler seg godt ivaretatt og hjemme i Vali-familien. Vi er alle en del av teamet og summen av våre bidrag skal gi fremdrift, forbedringer og suksess – for kunder og ansatte. De siste 3 årene er Vali kåret topp 4 i Great Place to Work.

  Vali AS


  Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

  Grensen 13
  0159 Oslo

  Telefon: 22 42 51 00
  E-post: post@vali.no

  Personvernerklæring