Gå til innholdet

  Informasjon om stillingen

  Vali er en mellomstor bedrift med totalt 20 ansatte. Du vil bli en del av et integrert team, hvor faglig og personlig utvikling er i fokus med gode karriere- og utviklingsmuligheter. I Vali vil du få muligheten til å dra lærdom av dine kollegers gode kompetanse, samtidig blir din kompetanse og erfaring høyt verdsatt. Du vil få en aktiv rolle i å styrke Vali sitt teknologiske fagmiljø. Vali ønsker å se deg lykkes, og du vil få muligheten til å videreutvikle deg og skinne!

  Arbeidsoppgaver

  I rollen som teknisk prosjektleder vil arbeidsoppgavene dine blant annet innebære:

  • Teamarbeid

  • Videreutvikling av teknologikompetansen i selskapet

  • Lede eller delta i oppdrag og prosjekter hos Vali sine kunder (eksempelvis helsesektoren)

  • Kundekontakt og relasjonsbygging -

  Nøkkelkvalifikasjoner

  • Høyere utdanning innen IT og teknologi

  • God forståelse av IKT infrastruktur, samt applikasjons- og informasjonsarkitektur

  • Minimum 2 års relevant erfaring fra IT bransjen, som konsulent eller i lignende stillinger

  • God kompetanse innenfor en eller flere av følgende områder; Integrasjon og samhandling, lettvekts- eller helse-IKT, smart-teknologi konsepter, løsningsarkitektur, prosessforbedring og modellering

  • Håndterer norsk og engelsk både skriftlig og muntlig

  Det er viktig at du innehar rett utdannelse og bakgrunn, men det er vel så viktig hvem du er som person. For å lykkes i rollen som teknisk prosjektleder må du ha en brennende interesse for teknologi. Du er løsningsorientert og tenker løsninger fremfor problemer. Du er god på å tilpasse deg prosjekt- og kundeomgivelser og er ansvarsbevisst i forhold til egen kompetanse- og karriereutvikling. Rollen som teknisk prosjektleder krever nysgjerrighet og du tar ansvar for egen læring og arbeidsoppgaver. Høres dette ut som deg? Da ser vi frem til å motta din CV, søknad og karakterutskrift!

  Annen informasjon

  Oppstart: Snarest, etter avtale
  Omfang: Fulltid
  Sted: Oslo
  Søknadsfrist: 10.10.2018
  Søk på stillingen til Academic Work v/Linn-Martine Sjåstad: teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15013851. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

   

   

  Vali AS


  Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

  Grensen 13
  0159 Oslo

  Telefon: 22 42 51 00
  E-post: post@vali.no