Gå til innholdet

  Hva er nytt?

  Bilde av Kjetil

  mandag 24. april 2023

  Kjetil - siste skuddet på Vali-stammen!

  Kjetil er prosjektleder og seniorkonsulent med bakgrunn fra sentrale roller i prosjekter og i linje. Han har hatt flere oppdrag i offentlig sektor med prosjekt- og prosessledelse på tvers av organisasjoner og avdelinger. 

  Les mer

  Bilde av Espen

  mandag 13. mars 2023

  Ehin intervjuet Espen

  Espen Stranger Seland begynte i Vali den 1. mars.

  EHiN har i den anledning intervjuet ham for å få innsikt i hans nye rolle og fokus på e-helsefeltet fremover.

   

  Les mer

  Bilde av Ida og Peder

  torsdag 9. februar 2023

  Vellykket meet-up i Forskningsparken

  Sporing av varer har lenge gjort varebransjen mer effektiv. Nå kommer teknologien for fullt til sykehusene.

  Vali arrangerte meet-up i Forskningsparken den 25.1. sammen med OUS, Health2B og GS1 Norway om sporing og lokalisering i sykehus. Nederst i artikkelen finner du link til foredragene fra meet-up.

  Les mer

  Bilde av Lilia og Sondre

  torsdag 2. februar 2023

  Willkommen, Lilia und Sondre

  Lilia og Sondre hadde sitt første møte med hele Vali-gjengen på vår årlige julebordstur. I 2022 gikk julebordsturen til Hamburg. Etter å ha blitt valifiserte, og ikke altfor vettskremte, startet begge to den 1. februar.

  Les mer

  Bilde av Mensur

  mandag 16. januar 2023

  Valis Duracell-kanin feirer 10 år

  «Gjennom 10 års ansettelse har jeg hatt gleden av å se Vali tilpasse seg endringene i bransjen, samt se mine kolleger og meg selv utvikle oss - både individuelt og som selskap», sier Mensur Sakiri, som den siste måneden har feiret 50-års jubileum og 10 års ansettelse i Vali. 

  Les mer

  Bilde av Kristoffer

  onsdag 11. januar 2023

  Mennesker er mennesker

  Kristoffer, som startet i Vali da kalenderen bikket 2023, jobbet med forbedring av helsedataanalyse i det mosambikiske helsevesenet under studeitiden og følte at det hele gikk litt tregt. Han sier han levde i den illusjon at det antakelig var annerledes hjemme. «Men, mennesker er mennesker», sier Kristoffer, som siden studietiden i Mosambik har vært interessert i hvordan samspillet mellom mennesker og IT utfolder seg i et helsevesen i utvikling der digitalisering gir nye muligheter. 

  Les mer

  tirsdag 27. desember 2022

  Vali har vist vei i 15 år

  Vali ønsker alle en fortsatt fantastisk jul og alt godt for det nye året. Mens vi fortsatt skriver 2022, har Vali rukket å bli 15 år. Vi har intervjuet en av gründerne - Jarle Boland – og spurt han hvordan disse 15 årene har vært, og hva han tenker om veien videre? 

  Les mer

  tirsdag 20. desember 2022

  Don’t worry – Be happy!

  Cecilie har valgt å jobbe med digitalisering i helsesektoren. Gjennom en lengre sykdomsperiode og utallige møter med helsesektoren, kjenner hun godt til hva som fungerer og ikke. Dette gjør at hun alltid har brukeren i fokus i sitt arbeid, noe som faller naturlig ettersom hun parallelt med å være pasient utdannet seg innen helseledelse og helseøkonomi. Etter flere år i ulike helseforetak, søkte hun stilling i Vali. Det er vi veldig glade for.    

  Les mer

  Ambassadøren av Nord-Makedonia

  mandag 12. desember 2022

  Storfint besøk

  Forrige uke hadde vi storfint besøk av ambassadøren av Nord-Makedonia her på vårt kontor i Oslo. Driton Q. Kuqi er tidligere finansminister i Nord-Makedonia og forholdvis ny ambassadør i Norge.

  Les mer

  Kjell Rune Haugland

  onsdag 12. oktober 2022

  Hva gjør du når du har rundet helsesektoren?

  I Vali kaller vi Kjell Rune et vandrende leksikon. Han har gjennom et langt og innholdsrikt liv bygget så mye kompetanse og erfaring at vi får svar på nesten hva det skal være. Han har en imponerende oversikt over de store sammenhengene og de små detaljene. Det er lenge siden vi konkluderte med at han har rundet helsesektoren. 

   

  Les mer

  Vali AS


  Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

  Grensen 13
  0159 Oslo

  Telefon: 22 42 51 00
  E-post: post@vali.no

  Personvernerklæring