Gå til innholdet

Vi er hovedsponsor for Norges beste bryter

Vali sponser en av Norges beste brytere, Stig Andre Berge. Vi sponser han fordi bryting er en liten idrett i Norge – men stor ellers i verden. Brytere er avhengig av ildsjeler og sponsorer.

Bryting er også en idrett som krever allsidige egenskaper som:

  • teknikk
  • utholdenhet
  • styrke
  • smidighet
  • mental styrke

 - det er egenskaper vi i Vali identifiserer oss med.

Stig Andre fikk sitt internasjonale gjennombrudd med sølv i EM i 2007. Siden har han etablert seg i verdenstoppen og kjempet om og vunnet medaljer i flere store internasjonale mesterskap. Gjennom sponsorsamarbeidet bidrar Stig Andre på ulike måter i Vali. Han inspirerer og motiverer oss til fysisk trening og til å ta vare på helsen vår. Sammen legger vi til rette for tilbud om fysiske aktiviteter. Helsegevinsten av et bevisst forhold til fysisk trening, er viktig å prioritere. I løpet av året skal vi igjen gjennomføre Camp-Vali hvor Stig Andre tar med erfaringen sin fra "De beste av de beste" på TV2 og motivere oss til å yte utenfor komfortsonen vår.

Vali heiet på Stig Andre under OL i London i 2012, og vi heiet på han i Brasil i 2016. Nå heier vi på han på hans vei til Tokyo!

Les mer.

 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap hvor faglig dyktighet, involvering og intern kultur legges til rette for gode mellommenneskelige relasjoner som skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no