Gå til innholdet

Vali er et godt sted å jobbe

- et veldig godt sted å jobbe!

Vali har et arbeidsmiIjø basert på tillit. Vi tror vi på det enkle, smidige og ukompliserte og tilrettelegger for selvstendighet. Vi er et selskap som ønsker å være en ansvarlig del av samfunnet og vi ønsker å skape en forskjell. Vi har et arbeidsmiljø hvor våre medarbeidere føler seg godt ivaretatt og hjemme i Vali-familien. Vi er alle del av teamet og summen av våre bidrag skal gi fremdrift, forbedringer og suksess – for kunder og ansatte.

Hva gjør vi for å realisere det vi tror på?

Vi er opptatt av korte beslutningsveier, og vi er ikke større enn at hver konsulent kan være med å påvirke utviklingen av selskapet. Vi jobber kontinuerlig med å skaffe kunder, samarbeidspartnere og avtaler som gir oss muligheter til å delta i oppdrag som gjør en forskjell i samfunnsutviklingen.

Individuelle karriereplaner

Hver konsulent skal kunne utvikle sin kompetanse og forbedre sine konsulent-skills i Vali. Derfor har alle en individuell karriereplan. Vi verdsetter sertifiseringer, kurs, seminarer og internt fagmiljø som øker konsulentens og selskapets markedsverdi.

Hva gjør vi for å nå våre mål?

Vårt mål er å vokse, ikke mye og overilt, men sikkert og godt. Vi ønsker å holde på det personlige og unike, slik at hver og en av oss syntes og lager bølger. For å skape et godt arbeidsmiljø har vi i tillegg til tydelige karriereutviklingsplaner, også fokus på å ha et gøy sammen. Vi reiser på utlandsturer hvert år, har vår egen 7-kamp, deltar i løp og tilbringer tid sammen på ski eller i kajakk, går på teater og spiser gode middager sammen. For å nevne noe. 

En av Norges beste arbeidsplasser

Vi har flere år på rad vært kåret til en av Norges Beste Arbeidsplasser. Pall-plasseringene våre beviser at vi gjør mye riktig og vi skal fortsette å kjempe for at alle ansatte skal fortsette å føle at disse utmerkelsene er velfortjente.

 

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring