Gå til innholdet
Bilde av Dag Rune

Perfekt timing, Dag Rune!

20. mai 2022

Dag Rune begynte i Vali den 1. april. Men hadde likevel første arbeidsdag den 18. mai, ettersom han har vært i pappapermisjon. Allerede mandag starter han i oppdrag og onsdag sitter han på flyet til Toscana og Firenze sammen med sine nye kolleger i Vali.

Dag Rune startet karrieren sin i IT-drift og som kundeansvarlig for mellomstore bedrifter i Oslo. Med lang erfaring fra drift og implementeringsprosjekter har Dag Rune opparbeidet et meget bredt nedslagsfelt innen teknisk IT, endringsledelse, prosjektledelse og rådgivning. Dette har ført han til rollene som løsningsarkitekt og teknisk prosjektleder, hvor han drar nytte av bredden, samt kan hjelpe kunder i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning, der han foretrekker å være.

Dag Rune har jobbet med IT-prosjekter i mange ulike bransjer som helse, hotell og næring, farmasi, forsikring, telekom og kommunal offentlig sektor – og ikke minst advokatbransjen som store deler av hans kundeportefølje har vært del av. Prosjektene har vært preget av migreringer, implementeringer og «lift-and-shift» hvor han har bidratt med blant annet design, vurdering og skriving av tilbud, prosjektledelse, rådgivning, ROS-analyser og tiltak for sikkerhet.

Dag Rune har en sterk interesse for å forstå kundens målbilde. En god blanding av teknologiforståelse, teknisk overblikk og forretning gjør at Dag Rune sees på som en multiressurs i hektiske situasjoner.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med Dag Rune. Og hvor gjøres vel dette bedre enn på elsykkel mellom frodige vinranker i Toscana eller på elven i dragebåter i Firenze?

Vali AS


Vali er et konsulentselskap der faglig dyktighet, engasjement og intern kultur skaper tilhørighet og fellesskap.

Grensen 13
0159 Oslo

Telefon: 22 42 51 00
E-post: post@vali.no

Personvernerklæring